De dames van Noordstar behaalden zaterdagnamiddag hun 3e overwinning op rij.

De dames van Noordstar hoopten op één goal dit seizoen en winnen nu al de 3de match op rij !

Dames Noordstar - Dames Gierle 3-1

Vandaag onze 4de competitiematch. Na 2 overwinningen op rij waren onze meisjes wel een beetje nerveus. De trainer had ook deze week weer voor rotatie gezorgd en weer stonden er 10 nieuwe namen in de kern.

De match begint en beide teams zijn elkaar waard. De Noordstarverdediging met Shauni Bellekens, Stefanie Boudiny, Jenthel Laenen en Céline Beirinckx verdedigden sterk en als er eens een kansje kwam pakte onze keepster Joke Caers alles. Na 14 minuten op een mooie aanval scoorde Emily Warpy met een knappe lob over de keepster 1-0. Noordstar controleerde de wedstrijd.

In de 2de helft vergrootte Noordstar zijn voorsprong. Marie Mertens verzilverde weer een aanval in de 55ste minuut en verdubbelde zo de verdiende voorsprong 2-0. Gierle ging volop door de aanval maar de Noordstardefensie gaf geen krimp. Op een hoekschop scoorde Emma Vermeulen de 3-0 op het borden dit op 20 minuten van het einde. Geconcentreerd deed ieder zijn opgelegde taak maar op een ongelukkig afgewerkt schot moest Joke Caers haar 1ste doelpunt incasseren 3-1. Na 90 minuten floot de goedleidende scheidsrechter deze zeer sportieve match af.

Proficiat aan de speelsters die weer wonnen en dit al voor de 3de keer op rij. De trainer Gino zei nog als quote van de dag "we hoopten dit seizoen op 1 goal en we winnen al 3x". Wie had dit gedacht of gehoopt ? Zo gingen de fiere trainers Gino, Joost, Fons en afgevaardigde Marleen weer tevreden van het veld. De sfeer van onze groep (31 dames) is geweldig. Proficiat dames !